Veel gestelde vragen

Een verhuizing brengt vaak veel vragen met zich mee. Wij hebben de meest gestelde vragen voor je beantwoord. Staat je vraag er niet tussen? Je mag altijd contact met ons opnemen.

Wil je niets vergeten voor, tijdens en na je verhuizing? Bekijk hier de checklist van Erkende verhuizers

Offerte aanvragen

Het is raadzaam om anderhalf tot twee maanden voor uw verhuizing een offerte aan te vragen. Valt uw verhuizing in de laatste week van de maand, dan is het extra belangrijk de verhuizing tijdig te plannen. Dit is vaak de drukste periode samen met de periodes rondom feestdagen.

De kosten voor een verhuizing lopen nogal uiteen. Verhuizen is maatwerk. Daarom maken wij vooraf graag een afspraak om de verhuizing en alle wensen rondom uw verhuizing door te spreken. Gemiddeld kost een verhuizing tussen de € 1.200,- en € 2.000,-.

De offerte is altijd geheel vrijblijvend. In een persoonlijk gesprek spreekt onze taxateur met u door wat er allemaal verhuist moet worden. Aan de hand van dit gesprek maakt de taxateur voor u een offerte op maat.

U krijgt na afloop van de verhuizing de factuur toegestuurd.

Inpakken

Verhuisdozen krijgt u van ons in bruikleen.

Wij adviseren u om ongeveer drie tot vier weken van tevoren te starten met inpakken. Zo heeft u de tijd om alles uit te zoeken en te sorteren.

Voor uw verhuizing kunt u kiezen om zelf uw spullen in te pakken of om dit door onze ervaren verhuizers te laten verzorgen. Ook kunt u kiezen dat wij bijvoorbeeld alleen uw breekbare inventaris zorgvuldig voor u inpakken.

Hiervoor is geen aparte termijn. Zodra wij de opdracht hebben de verhuizing voor u te mogen verzorgen, kunnen wij de pakdozen en toebehoren bij u bezorgen.

Ook hiervoor is geen aparte termijn. U kunt rustig de tijd nemen om de verhuisdozen uit te pakken en alles een plekje te geven. Zodra de dozen leeg zijn neemt u contact met ons op voor het op laten halen van de dozen.

De meest belangrijke inpaktips hebben wij voor je op een rij gezet. Bekijk alle inpaktips hier. 

De verhuisdag

De werkdag vooraf zullen wij telefonisch de starttijd van de verhuizers aan u doorgeven. Meestal starten de verhuizers rond 7:30 – 8:00 uur bij de klant.

Het is prettig als u ongeveer 15 meter parkeerruimte vrijhoudt voor de woning. Wij parkeren graag met de achterkant van de wagen zo dicht mogelijk bij de voordeur.

Hoelang een verhuizing duurt is afhankelijk van hoeveel spullen u wilt verhuizen, afstand tussen laad- en losadres, eventuele inpak en de- en montage werkzaamheden. Over het algemeen kan de verhuizing in 1 dag worden uitgevoerd.

Verzekering

Uw inboedel is tijdens de verhuizing standaard verzekerd voor € 100.000,-. Wanneer u een hogere dekking voor uw verhuizing wenst, is dit uiteraard ook mogelijk.

Opslag

Wij kunnen uw inboedel voor korte of langere tijd opslaan in onze klimaat geregelde meubelberging.

Onze opslagruimtes zijn voorzien van brand- en inbraakalarm met doormelding.

Uw spullen worden in onze klimaat geregelde meubelberging opgeslagen. De temperatuur en luchtvochtigheid wordt gecontroleerd.

Uw inboedel wordt weggezet in containers. U dient een afspraak te maken, zodat wij uw container(s) voor u klaar kunnen zetten.

Scroll naar top