Verhuizingen

Snel en betrouwbaar

Erkende verhuizers

Van A tot Z geregeld

Verhuizingen

Snel en betrouwbaar

Erkende verhuizers

Van A tot Z geregeld

Je gaat verhuizen? Wat een ontzettend spannende periode komt er aan! Er moet natuurlijk een hoop geregeld worden en waarschijnlijk komt er een strakke planning bij kijken. Verhuizen brengt altijd stress en onzekerheid met zich mee.

Wij nemen jouw zorgen graag weg, door de verhuizing van A tot Z te regelen. Zo weet je zeker dat er geen enkel detail vergeten wordt en dat alles volgens planning geregeld zal worden.

Ga je binnenkort verhuizen?

Wij horen graag wat jouw wensen zijn en maken een passende offerte voor je.

Particuliere verhuizingen

Zorgeloos verhuizen, dat is ons vak! Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in verhuizingen, we zorgen er ook voor dat jouw zorgen rondom de verhuizing verleden tijd zijn. Wij begrijpen dat een verhuizing spannend is. Je vertrouwt je kostbare spullen aan ons toe. Wij pakken deze met zorg voor je in, demonteren jouw meubilair en installeren deze in je nieuwe huis. Als Erkende Verhuizer is een veilige, deskundige en soepel verhuizing gegarandeerd. Je weet precies waar je aan toe bent, want ons kleine team houdt graag korte lijnen met onze klanten.

Verhuizing Sassenheim vrachtwagen uitladen

Bedrijfs- verhuizingen

Wanneer jouw bedrijf een verhuizing meemaakt, wil je natuurlijk zo lang mogelijk blijven werken. Voor zowel interne als externe verhuizingen kun je ons inschakelen.

We zullen direct verhuisdozen klaar zetten voor al jouw kantoorbenodigdheden. Wij pakken jouw complete inventaris in, slaan het eventueel tijdelijk op als dat gewenst is, (de)monteren het kantoormeubilair en verhuizen het veilig en efficiënt.

Onze betrouwbare en vakkundige medewerkers staan direct voor je klaar op de nieuwe locatie om alles naar jouw wens in te richten.

Interne bedrijfsverhuizingen

Blijft jouw bedrijf in hetzelfde pand, maar zijn er extra meubelen nodig of moeten deze verhuizen naar een andere locatie? Liever zadel je jouw personeel hier niet mee op, deze kunnen zich veel waardevoller inzetten! Laat ons de touwtjes in handen nemen, zodat jouw personeel aan het werk kan blijven. Door middel van een strakke en realistische planning zullen wij jouw werkzaamheden niet in de weg staan.

Opslag container huren

Wanneer u nog niet direct terecht kan bij een nieuwe locatie, is het ontzettend handig om meubelen op te slaan in een opslagcontainer. Heb je deze het liefst op locatie staan? Geen probleem, wij leveren een opslagcontainer op vrijwel iedere gewenste plek.

De opslagbox kan je zelf laden op de momenten die jou het beste passen. Op de verhuisdag laden wij de opslagbox op onze speciale containerauto met sidelift en vervoeren je inboedel naar de gewenste locatie. Op afspraak halen wij de lege opslagbox keurig bij je op.

De opslagbox is een verhuiscontainer die wij bij jou op de grond plaatsen. De lage instap maakt het zelf laden en lossen een stuk makkelijker. De opslagbox biedt je veel ruimte en logistieke flexibiliteit.

Weten hoeveel ruimte u nodig heeft? We geven je een aantal voorbeelden hoeveel er in één opslagcontainer past.

Inter-nationaal verhuizen binnen Europa

Een verhuizing op zich is al een spannende situatie, laat staan verhuizen naar een ander Europees land!

Een goede internationale verhuizer vinden is lastiger dan je denkt. Er komt namelijk nogal wat kijken bij zo een internationale verhuizing. Van Leeuwen Verhuizingen staat je met raad en daad ter zijde. Met nuttige informatie, praktische verhuistips en een uitgebreide verhuischecklist.

Er moet met zo veel meer details rekening gehouden worden. Denk hierbij aan de grensformaliteiten, de manier van verpakken van kostbare en breekbare meubels, het verzekeren van de inboedel en er moet mogelijk een ander vervoersmiddel dan onze vrachtwagens klaarstaan.

Met onze jarenlange ervaring ondersteunen we je graag met deze flinke klus en zorgen ervoor dat geen enkel detail je ontgaat.

Verhuis-dozen

Het inpakken van al je eigendommen is een van de meest tijdrovende klussen van een verhuizing. Daarom bieden wij u alles wat u nodig hebt om dit zo snel en goed mogelijk te doen. Wij leveren namelijk niet alleen verhuisdozen in alle soorten en maten, maar ook inpakmateriaal zoals stickervellen, garderobeboxen en beschermfolie.
Voor al je eigendommen die niet in een verhuisdoos passen, hebben wij grote dekens die schade zullen voorkomen.
Verhuisdozen van Leeuwen - Erkende verhuizers

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wij zorgen graag voor een zorgeloze verhuizing. Laat ons je bellen voor een prijsindicatie.

Mochten we je niet kunnen bereiken, sturen we je graag een e-mail
Scroll naar top