Over Van Leeuwen Logistiek

Over Van Leeuwen Logistiek

Wat begon als een bodedienst met paard en wagen, is gegroeid naar een onderneming die met zijn tijd mee is gegaan. Vanuit de vestiging in Sassenheim is het familiebedrijf uitgegroeid tot een alom bekend transportbedrijf. Onder leiding van alweer de vierde generatie verzorgt Van Leeuwen vandaag de dag niet alleen transporten, maar ook verhuizingen en opslag van inboedels en goederen. Een familiebedrijf waar hoge waarden en normen worden gehanteerd en waar de liefde voor het vak van vader op zoon is doorgegeven. Inmiddels werken wij niet meer te paard, maar met meerdere vrachtwagens. Gaat nét wat sneller!

Werkwijze

Jouw zorg betekent onze zorg. Vanaf begin tot eind. Van het inpakken en opslaan in speciale daarvoor gemaakte meubelcontainers tot het vervoeren in één van onze moderne en luchtgeveerde vrachtwagens.

 

Of het nu voor een eendaagse verhuizing, regelmatig transport of jarenlange opslag is, respect voor jouw spullen staat voorop. Met de zekerheid van een Erkende Verhuizer en de persoonlijke aandacht van ons familiebedrijf. Jouw afspraak is dé afspraak. Als je uw wensen doorgeeft, zoeken wij naar de beste oplossing. Eerlijk en duidelijk. Zodat je weet wie u in huis haalt.

Werkgebied

Met bijna 100 jaar ervaring kennen wij de regio op ons duimpje. We weten waar het goed en minder makkelijk manoeuvreren is. Hier zijn onze hulpmiddelen op aangepast.

Van een kleine transporter voor de drukke binnenstad tot een grote vrachtwagen voor complete keukenblokken. Daarmee werken we van Amsterdam tot Den Haag en van Noordwijk tot Utrecht. En ook ver daarbuiten. Wij brengen uw spullen veilig van deur tot deur. Precies daar waar jij wilt.

Vrachtwagen bollenstreek tussen de velden

MVO

Wij nemen graag onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. In onze activiteiten en werkprocessen houden wij dan ook rekening met duurzaamheid en proberen wij het milieu zo min mogelijk te belasten. Hoe wij dit doen? Vrijwel al onze vrachtwagens voldoen aan de Euro 6-norm, wat betekent dat wij zo min mogelijk uitlaatgassen uitstoten. Daarnaast gebruiken wij uitsluiten LED-verlichting, scheiden wij al het afval en is ons nieuwe pand gas-vrij. Maatschappelijk Verantwoordelijk Ondernemen is zowel voor ons als voor jou een goede keuze!

Inladen vrachtwagen meubellogistiek
Scroll naar top