Meubelopslag

Bij jou voor de deur geleverd

Onze opslag is verwarmd en beveiligd

Vanaf €139,- per maand 

Meubelopslag

Bij jou voor de deur geleverd

Onze opslag is verwarmd en beveiligd

Vanaf €139,- per maand 

Heb je je huis verkocht, maar nog geen sleutel van de nieuwe woning? Of ga je voor langere tijd naar het buitenland? Misschien ga je wel verbouwen en staan jouw meubels in de weg? In ons moderne, klimaatgeregelde, goed beveiligde en van camera toezicht voorziene pand zijn al jouw spullen in goede handen. Daar kan je zeker van zijn!

Hoeveel opslagcontainers?

Weten hoeveel ruimte u nodig heeft? We geven je een aantal voorbeelden hoeveel er in één opslagcontainer past. Of vraag direct een offerte aan!

Opslagbox

Ga je verhuizen of verbouwen en heb je een tussentijdse opslagruimte nodig? Geen zin en tijd om het juiste vervoer te regelen en twee keer het vervoer in en uit te laden?

Met Box2Store vermijdt je het onnodig slepen van grote en zware meubels naar een opslagvestiging. Deze container kunnen wij direct leveren op bijvoorbeeld je eigen terrein, waarna je zelf jouw meubels kunt inladen. Door de lage drempel van de box hoef je geen lift te gebruiken. De opslagcontainers hebben een grootte van 16m³ of 33m³.

Wanneer je klaar bent, halen wij de box weer op en slaan deze op in een beveiligde en klimaatgeregelde opslagomgeving. Zo weet je zeker dat jouw meubels veilig apart staan en ze geen schade op kunnen lopen.

Wanneer de verbouwing afgerond is of je nieuwe huis klaar om in te trekken, kunnen wij de box voor de deur afleveren. Wanneer je zover bent kan je deze weer uitruimen. Simpel toch?!

Extra hulp nodig?

Bij Van Leeuwen gaan we nét een stapje verder! Geen zin om zelf je hele inboedel in te pakken, of ben je zelf niet goed in staat om zware meubels te tillen? Wij kunnen dit onderdeel van de verhuizing ook voor je regelen. We brengen direct een container mee en pakken al jouw spullen professioneel en deskundig voor je in. Vervolgens kunnen wij de container naar onze opslagruimte brengen en deze voor je waarborgen zolang dat nodig is.

Vrachtwagen en heftruck

Direct een offerte aanvragen?

Snel opslagruimte nodig? Vraag direct een passende offerte aan.

Scroll naar top