Zakelijk meubellogistiek

Totale logistieke oplossingen

(interne) bedrijfsverhuizingen

Facilitaire diensten

Zakelijk meubellogistiek

Totale logistieke oplossingen

(interne) bedrijfsverhuizingen

Facilitaire diensten

Wij voorkomen elk logistiek probleem en denken in het hele traject met je mee. Wij verzorgen warehousing en logistiek voor elke tak van sport.

Keukenonderdelen worden vanuit de fabriek in opdracht van keukenspeciaalzaken bij ons opgeslagen. Voor de montagedatum worden alle onderdelen afgeleverd bij de consument. Heb je ruimte nodig voor je hele zomerterras vanuit je horecagelegenheid? Deze kunnen wij in de winter voor je opslaan. Run je een hotel en zijn er nieuwe meubels besteld? Pas als het hotel er klaar voor is, zullen wij het nieuwe meubilair bij jou op locatie afleveren. Kortom, laat ons meedenken over jouw logistieke uitdagingen.

Logistieke uitdaging?

Heeft jouw bedrijf een leuke logistieke uitdaging voor ons? Vraag direct een offerte aan!

Logistiek en warehousing

Wij gespecialiseerd in lokale, regionale en landelijke meubellogistiek. Met onze kennis van zaken en persoonlijke benadering spelen wij flexibel in op al jouw logistieke vragen en nemen je de nodige zorgen uit handen. Onze efficiënte aanpak bespaart je zelfs behoorlijk wat tijd en kosten. We zien in elke branche wel een leuke uitdaging. Transport en opslag van (keuken)meubels tot gehele interieurs, interieur- en standbouw, niets is ons te gek! Denk hierbij ook outside the box, bijvoorbeeld voor terras voor horecagelegenheden, overbodige werkplekken en hotels.

Vanuit ons logistiek gunstig gelegen warehouse in het hart van de Randstad op Bedrijventerrein Sassenheim-Zuid (direct aan de A44) bereiken wij jou en jouw klanten snel.

Van Leeuwen coördineert dagelijks het totale traject van ontvangen, opslaan, handelen en distribueren van onder meer kwaliteitskeukens, meubels, stuksgoederen, witgoed en onverpakte goederen.

Jouw orders kunnen zowel verpakt als onverpakt in de bij jou geplaatste verhuiscontainer worden geladen. Zodra je daartoe opdracht geeft komen wij deze bij jou ophalen en zorgen wij er keurig voor dat ieder pakket en meubelstuk bij de juiste klant op de door jou afgesproken datum wordt geleverd. Je kunt er ook voor kiezen om de goederen direct af fabriek/leverancier bij ons te laten leveren. Wij verzorgen hierna de uitlevering, volgens afspraak.

Facilitaire diensten

Een verhuizing brengt natuurlijk veel meer met zich mee dan alleen het overzetten van uw inventaris. Je hebt vast genoeg klusjes te doen op de nieuwe locatie. Ook voor de zogenaamde handyman klusjes kun je Van Leeuwen inzetten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Inrichten van kantoren en hotels
  • Monteren en demonteren van meubilair
  • Lampen ophangen of vervangen
  • Bureaus op hoogte stellen
Inladen vrachtwagen meubellogistiek

Bedrijfs- verhuizingen

Wanneer jouw bedrijf een verhuizing meemaakt, wil je natuurlijk zo lang mogelijk blijven werken. Voor zowel interne als externe verhuizingen kun je ons inschakelen.

We zullen direct verhuisdozen klaar zetten voor al jouw kantoorbenodigdheden. Wij pakken jouw complete inventaris in, slaan het eventueel tijdelijk op als dat gewenst is, (de)monteren het kantoormeubilair en verhuizen het veilig en efficiënt.

Onze betrouwbare en vakkundige medewerkers staan direct voor je klaar op de nieuwe locatie om alles naar jouw wens in te richten.

Interne bedrijfsverhuizingen

Blijft jouw bedrijf in hetzelfde pand, maar zijn er extra meubelen nodig of moeten deze verhuizen naar een andere locatie? Liever zadel je jouw personeel hier niet mee op, deze kunnen zich veel waardevoller inzetten! Laat ons de touwtjes in handen nemen, zodat jouw personeel aan het werk kan blijven. Door middel van een strakke en realistische planning zullen wij jouw werkzaamheden niet in de weg staan.

Weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Wij zorgen graag voor een zorgeloze verhuizing. Laat ons je bellen voor een prijsindicatie.

Mochten we je niet kunnen bereiken, sturen we je graag een e-mail
Scroll naar top